Mental träning

Mental träning Torsdag den 5 september kl 18
  • Skapad: 27 AUG 2019 10:21

Mental träning

Torsdag den 5 september kl 18 kommer Andreas Cederqvist från Hjärnplus till Munkerian och håller ett föredrag i mentalträning och hur vi kan hålla våra nerver i styr o prestera på topp, inför stundande tävlingssäsongen o lagtävlingar. 😀

Föredraget är gratis för alla medlemmar o klubben bjuder på en kvällsmackan o lite fika (icke-medlemmar betalar 50 kr).

Anmälan via sms till 0705-17 94 65 senast den 1 sept.
Varmt välkomna!

"Mitt namn är Andreas Cederqvist och normalt arbetar jag som lärare och träffar extremt många människor som stressar och pressar sig själva alldeles för mycket för att prestationen ska gå bra. Därför startade jag företaget hjärnplus för att få fler att förstå var prestationerna börjar och hur vi kan lura hjärnan så vi mår bättre inom oss. Jag har föreläst för allt ifrån elitsatsande till motionärer, från 4-åringar till 95-åringar. Alla med ett gemensamt mål, må bättre psykiskt, fysiskt och socialt!

I föreläsningen kommer ni få tips på hur ni mentalt kan jobba för att lyckas med de målen ni har i både ridning och livet i övrigt. Ni kommer lära er hur kroppen och hjärnan fungerar i olika situationer och hur du kan ta kontroll över den genom olika kroppspositioner, tankeövningar och med hjälp av varandra.

Genom kontroll i både tanke, kropp och känsla kan vi både prestera bättre men framförallt må bättre. Jag hoppas ni kommer få många olika verktyg att ta med i livet och i ridningen oavsett om du satsar på att bli bäst eller bara uppskattar ridmiljön och dess umgänge. Föreläsningen är alltså till för alla och för alla åldrar.

Ha en bra dag!

Andreas Hjärnplus"