Träningshelg för Anna Vemlert

01 OKT 2019 08:28
Hjo hästsportklubb kommer att arrangera en träningshelg för Anna Wemlert från Skyrup Country Club fredag 15 nov - söndag 17 nov. Medlemmar har förtur om du anmäler dig innan 29 september. Efter det är det först till kvarn för alla.
  • Skapad: 01 OKT 2019 08:28

Anna är en av södra Sveriges mest anlitade hopptränare, med Skyrup Country Club, Skåne som hemmabas.
Hon är auktoriserad genom Svrf och har hjälpt många duktiga ryttare på vägen upp genom åren.

Anna har själv tävlat 140 och tagit fram flera fina hästar under sina år som ryttare. Hon är lagledare för Skyrup Country Clubs elitlag/häst, tävlingsledare och verksamhetschef på Skyrup Country Club- en av
Sveriges mest etablerade tävlings och tränings-anläggningar anpassade för hoppning.

Läs mer om henne via: FB Skyrup Country Club, Insta Skyrup Country Club, www.skyrupcountryclub.se
eller via Tränarportalens hemsida.
Under tre dagar förankras ett system och hästvänligt tänk som utvecklar er som ekipage, oavsett nivå. Anna individanpassar och arbetar målstyrt både genom markarbete, hoppövningar och banhoppning.

60-75 minuters ridpass, 350 kr per ekipage plus eventuella ridhusavgifter.
Max 4-5 ryttare i varje grupp.

Anmäl till Tuula Saarimäki
0706686343 eller
via mail This is a mailto link
eller via messenger