Vägbeskrivning

Vägbeskrivning till Munkebo, Hjo Hästsportklubb

Från Skövde: Kör mot Hjo, väg 49. Före "Huseby" sväng höger in på väg 194 mot Hjo. Efter nästan 13 km skylt "Korsberga" (dyker upp snabbt i högerkurva, men skylt på vänster sida) sväng höger mot Korsberga. I Korsberga följer man skyltningen mot Hjo (höger, vänster, vänster). 2,4 km senare skylt: "Söran, Munkebo, Ridhus" sväng höger!

Från Jönköping och Karlsborg: I Statoil-rondellen utanför Hjo på väg 195 sväng mot "Korsberga"! Efter c:a 8 km skylt "Söran, Munkebo, Ridhus" sväng vänster!

Från Tibro: Kör mot Hjo. I första rondellen utanför Hjo kör höger mot Jönköping och följ sedan beskrivningen "Från Jönköping och Karlsborg".

Från Tidaholm: I rondell på Ringvägen kör mot "Fröjered". I Fröjered sväng vänster och följ skyltar mot Korsberga. I Korsberga följer man skyltningen mot Hjo (höger, vänster). 2,4 km senare skylt: "Söran, Munkebo, Ridhus" sväng höger!

GPS-koordinater:
WGS 84 (lat, lon):
N 58° 18.156', E 14° 8.214'

Klicka här för bättre karta

Uppdaterad: 15 SEP 2014 09:57
Skribent: Anette Alexandersson